The Science Media Agency – Fortællinger i videnskabens tjeneste

mar 19, 2021 Uncategorized

Kan en seks-årig forstå, hvordan belønningssystemet i hjernen fungerer? Kan en otte-årig interessere sig for, hvordan en celle er opbygget? Kan tante Inger få lyst til at forstå kvantemekanik?

Ja, det viser min erfaring mig. I et årti har jeg beskæftiget mig med at fortælle historier fra videnskabens verden. Fortælle om hvorfor videnskab er relevant, og vise hvordan videnskab kan berige vores liv. Jeg fortæller historier fra alle afkroge af videnskabens verden og gør den relevant for lægfolk, specielt dem, der siger at de ikke interesserer sig for videnskab.


Det fundamentalt interessante er at fortælle de gode historier, og de er der i hobetal i videnskaben.

Disse historier fortæller jeg via artikler, film, radio, podcasts, debatarrangementer, foredrag, rollespil, bøger, undervisningsmateriale til skoler…

af admin

En tanke om “The Science Media Agency – Fortællinger i videnskabens tjeneste”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *